Home-slider-image

Unieke eigenschappen van het platform

Easylink is een cloud-oplossing voor het koppelen van softwarepakketten. Het unieke aan het easylink platform is dat het is opgebouwd uit diverse basisfunctionaliteiten die nodig zijn om verschillende softwarepakketten te koppelen. Wij realiseren standaard koppelingen die we voor jou kunnen uitbreiden tot een oplossing op maat. De afgelopen jaren heeft Easylink een omvangrijke bibliotheek van deze functionaliteiten opgebouwd. Op die manier liggen de functionaliteiten voor het ontwikkelen van meer dan 1.000 koppelingen reeds op de plank. Zo configureert Easylink snel, eenvoudig en betaalbaar de koppeling tussen jouw software tools.

Monitor zelf jouw koppeling

Jouw easylink koppeling draait in een speciaal voor jou ingericht domein op ons cloud software integratie platform. Via jouw online dashboard kan je zelf monitoren hoe jouw koppeling functioneert. Bij eventuele fouten kan je gebruik maken van onze support, wat onderdeel is van het hosting en onderhoudsabonnement op de koppeling.

Monitoring rond

Wat kost een software koppeling

Bij Easylink betaal je een eenmalige investering voor het inrichten van de koppeling. Deze is onder meer afhankelijk van de gewenste integratie, het aantal te synchroniseren velden en andere functionaliteiten. Voor het gebruik, het monitoren en updaten van de koppeling wordt een Easylink-abonnement afgesloten.

Onze klanten

Bekijk hier een kleine greep uit de organisaties die gebruik maken van de softwarekoppelingen van Easylink:

Nedcargo
NEV
Voetbalreizen
TravelActive
Kunstgrasnet
ultimaker-logo-nieuw
vitamunda
Royal design
Maunt