Home-slider-image

Unieke eigenschappen van het platform

Easylink is een cloud-oplossing voor het koppelen van softwarepakketten. Het unieke aan het easylink platform is dat het is opgebouwd uit diverse basisfunctionaliteiten die nodig zijn om verschillende softwarepakketten te koppelen. Wij realiseren standaard koppelingen die we voor jou kunnen uitbreiden tot een oplossing op maat. De afgelopen jaren heeft Easylink een omvangrijke bibliotheek van deze functionaliteiten opgebouwd. Op die manier liggen de functionaliteiten voor het ontwikkelen van meer dan 1.000 koppelingen reeds op de plank. Zo configureert Easylink snel, eenvoudig en betaalbaar de koppeling tussen jouw software tools.

Monitor zelf jouw koppeling

Jouw easylink koppeling draait in een speciaal voor jou ingericht domein op ons cloud software integratie platform. Via het easylink dashboard kan je zelf monitoren hoe de koppelingen presteren. Het easylink dashboard geeft je inzage in :

  • Alle succesvol verwerkte data-transacties
  • Transacties die niet succesvol zijn verlopen
  • De oorzaak hiervan, en
  • De datum en tijd van de transactie

Als je vragen hebt, dan kan je binnen het easylink hosting en support abonnement gebruik maken van onze support desk.

easylink dashboard

Wat kost een software koppeling

Bij Easylink betaal je een eenmalige investering voor het inrichten van de koppeling. Deze is onder meer afhankelijk van de gewenste integratie, het aantal te synchroniseren velden en andere functionaliteiten. Voor het gebruik, het monitoren en updaten van de koppeling wordt een Easylink-abonnement afgesloten.

Onze klanten

Bekijk hier een kleine greep uit de organisaties die gebruik maken van de softwarekoppelingen van Easylink:

Nedcargo
NEV
Voetbalreizen
TravelActive
Kunstgrasnet
ultimaker-logo-nieuw
vitamunda
Royal design
Maunt
Youvia
Hallostroom
Global Marketing Bridge