Home-slider-image

Werken bij easylink

Easylink is een softwarebedrijf met IT-professionals die veel kennis van en liefde hebben voor het koppelen en integreren van software. Easylink wordt geleid door ‘eindstekkerbaas’ Kees van Iwaarden, een enthousiaste en ervaren ondernemer met veel praktische kennis van bedrijfsprocessen. Een echte verbinder die in staat is het vraagstuk van onze klanten te vertalen naar een praktische oplossing. Easylink koppelt bijvoorbeeld CRM-systemen, ordersystemen, voorraadsystemen en boekhoudpakketten aan elkaar. Van Amazon tot vPlan en van Exact Online tot Zoho. Met onze uitgebreide bibliotheek voor allerlei specifieke koppelingsfunctionaliteiten zijn wij in staat om meer dan 1.000 software koppelingen snel te configureren en uit te breiden met een oplossing op maat. In tegenstelling tot de meeste standaard software koppelingen zijn door ons gemaakte koppelingen later aanpasbaar en uit te breiden als wijzigingen in het bedrijfsproces van onze klanten daarom vragen en dat maakt ze interessant. We werken onder andere voor Youvia, Stroomkr8, HalloStroom, Vitamunda, P+ Industry en vele andere bedrijven.

Om onze klanten van de beste mogelijke hulp te kunnen voorzien én te kunnen groeien zoeken wij regelmatig nieuwe collega`s. Staat er geen vacature online? Stuur dan gerust toch een bericht aan vacature@easylink.nl met daarin je CV en wat je graag bij ons zou doen. 

Vacature junior developer

Ben jij startend software developer en zoek je een leuke baan? Vind je het boeiend om het dagelijks werk van mensen leuker en makkelijker te maken? En zie de combinatie van stevig doorwerken afgewisseld met een potje pool of darts wel zitten? Check dan of de rest van onze vacature ook bij jou past.

Teamwork