Storm Visual Solutions     0E1A2779 Gecomprimeerd b-1

1. Inventarisatie

Het proces start met een kennismaking en een inventarisatie van uw eisen en wensen. Hierbij bepalen we samen wat de koppeling functioneel precies moet doen en op welk moment. 

Op deze wijze geef je zelf invulling aan het functioneel ontwerp en leg je de basis voor een goed werkende koppeling.

Inventarisatie-icon

2. Offerte

Als het om een maatwerk software koppeling gaat, of een standaard koppeling met uitbreiding, ontvangt u een duidelijke en overzichtelijke offerte. Hierin staat een functionele omschrijving van de koppeling, waarin wordt uitgelegd wat de koppeling doet, de eenmalige kosten voor ontwikkeling en de maandelijkse kosten voor hosting, onderhoud, monitoring en support.

Je weet vooraf waar je aan toe bent en je komt dus niet voor verrassingen te staan

Ontwerp-icon

3. Ontwikkeling

Onze eigen software ontwikkelaars gaan vervolgens aan de slag met de configuratie en ontwikkeling van de gewenste software koppeling. Hierna wordt de koppeling door ons getest. Wanneer de koppeling is goedgekeurd, wordt deze geïmplementeerd op onze productie omgeving en voor test aangeboden. U krijgt de mogelijkheid om de koppeling zelf te testen en goed te keuren.

Pas nadat u tevreden bent, wordt de software koppeling definitief opgeleverd.

Inrichting Easylink

4. Beheer en support

Nadat de koppeling is opgeleverd, wordt deze door ons continue gemonitord. Mocht er onverhoopt iets fout gaan, dan staan wij voor u klaar met onze supportafdeling. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur kunt u bij ons terecht voor eventuele calamiteiten of als u de koppeling wilt wijzigen of uitbreiden.

Zo kan je altijd vertrouwen op een soepele werking van de software koppeling.

Checklist-icon