Teamfoto 2-b Gecomprimeerd

Wie zijn wij?

Easylink is een softwarebedrijf met IT-professionals die veel kennis van en liefde hebben voor het koppelen en integreren van software. Easylink wordt geleid door ‘eindstekkerbaas’ Kees van Iwaarden, een enthousiaste en ervaren ondernemer met veel praktische kennis van bedrijfsprocessen. Een echte verbinder die in staat is jouw vraagstuk te vertalen naar een praktische oplossing

4

De meerwaarde van software koppelen

Wanneer jouw organisatie met meerdere softwarepakketten werkt en je deze met elkaar koppelt, behaal je direct winst. Doordat je medewerkers van uit één softwaresysteem gaan werken, voorkom je dat data dubbel ingevoerd wordt én verklein je de kans op fouten. Het integreren van software zorgt dat je slimmer en makkelijker kan werken, het vergroot de kwaliteit van je data en biedt meer inzicht in je bedrijfsvoering.

Welke koppeling zoek jij

Standaard koppelingen en maatwerk

Easylink maakt de koppeling tussen de meest gebruikte softwarepakketten makkelijk, snel en betaalbaar. Met ons unieke Easylink-platform kunnen we in enkele dagen de koppeling tussen jouw softwarepakketten tot stand brengen. Dat geldt zowel voor de basis-integratie als voor een maatwerk koppeling.

1

Het easylink platform

Het Easylink-platform is in 2018 ontwikkeld en continue doorontwikkeld als oplossing voor koppelingen tussen cloud softwarepakketten. Dankzij onze modulaire aanpak zijn wij in staat om meer dan 1.000 verschillende softwarekoppeling tot stand te brengen.

easylink dashboard