partners

Deze bedrijven kozen voor de schaalbare software koppelingen van easylink

Een kleine greep uit de klanten waarvoor wij software koppelingen hebben ontwikkeld en die door ons gehost, onderhouden en gemonitord worden.
youvia exact online zoho books koppeling

Exact Online - Zoho Books

Voor Youvia, het mediabedrijf wat MKB bedrijven helpt met online marketing, verzorgde Easylink de software koppelingen tussen Exact Online en Zoho CRM, -Books, en Subscriptions.
Nedcargo vPlan koppeling

vPlan - vPlan

Voor Nedcargo verzorgde Easylink de koppeling met vPlan, waardoor de planning efficiënter kan worden ingericht en de juiste informatie beschikbaar komt op het planbord.
Stroomkr8 moreapp zoho crm koppeling

Moreapp - Zoho CRM - Exact Online

Voor Stroomkr8, een organisatie die energie adviezen en diensten levert aan de B2B markt, ontwikkelde Easylink de koppelingen tussen Moreapp en Zoho CRM en tussen Zoho CRM en Exact Online, waardoor het gehele bedrijfsproces van Stroomkr8 geautomatiseerd verloopt.
Hallostroom Exact Online Zoho koppeling

Exact Online - Zoho CRM

Voor Hallostroom, het bedrijf wat energiesystemen verhuurt aan particulieren, verzorgde Easylink de software koppelingen tussen Exact Online en Zoho CRM
Navawa Zoho CRM Snelstart koppeling

Zoho CRM - Snelstart

Navawa exploiteert begraafplaatsen op bijzonder mooie plekken in de natuur. Easylink heeft inmiddels voor 7 verschillende entiteiten de koppelingen gelegd tussen Zoho CRM en Snelstart.
Dommelin Exact Online vPlan koppeling

Exact Online - vPlan

Voor Dommelin heeft Easylink de koppeling gelegd tussen Exact Online en vPlan, zodat belangrijke gegevens direct vanuit de orderadministratie in het planbord worden overgezet
Idem Poorten vPlan Spryng koppeling

vPlan - Spryng

Idem Poorten ( België ) levert hoogwaardige garagedeuren en Easylink leverde en beheert de koppeling tussen vPlan en Spryng, zodat klanten via SMS op de hoogte worden gesteld over de montageplanning
Vitamunda Woocommerce Zoho Exact Online

Woocommerce-Zoho CRM-Exact Online

Easylink verzorgde voor Vitamunda, het internationale opererende bedrijf voor voedingssupplementen, de software koppelingen tussen Woocommerce, Zoho CRM en Exact Online.
CP Phenolics Exact Online vPlan koppeling

Exact Online - vPlan

Voor CP Phenolics, de marktleider op is marktleider in de toepassing van phenol inbrandcoatings. Easylink verzorgde de koppeling tussen Exact Online en vPlan, waarmee aanvullende informatie uit Exact Online getoond wordt in vPlan planningssoftware.