partners

Deze bedrijven kozen voor de schaalbare software koppelingen van easylink

Een kleine greep uit de klanten waarvoor wij software koppelingen hebben ontwikkeld en die door ons gehost, onderhouden en gemonitord worden.
coolsculpting

Salesforce-Exact Online

Coolsculpting zorgt dat ook haar eigen administratieve proces geen overbodig vetrandjes heeft door Salesforce te verbinden aan Exact Online
Easy Secure

Zoho Books - Exact Online

Evert Hazelhoff: “De samenwerking met Easylink verliep heel soepel. Alles is opgeleverd binnen de tijd en het budget. En als er issues waren dan werden die snel opgelost!”
Nedcargo vPlan koppeling

vPlan - vPlan

Voor Nedcargo verzorgde Easylink de koppeling met vPlan, waardoor de planning efficiënter kan worden ingericht en de juiste informatie beschikbaar komt op het planbord.
Stroomkr8 moreapp zoho crm koppeling

Moreapp - Zoho CRM - Exact Online

Voor Stroomkr8, een organisatie die energie adviezen en diensten levert aan de B2B markt, ontwikkelde Easylink de koppelingen tussen Moreapp en Zoho CRM en tussen Zoho CRM en Exact Online, waardoor het gehele bedrijfsproces van Stroomkr8 geautomatiseerd verloopt.
Hallostroom Exact Online Zoho koppeling

Exact Online - Zoho CRM

Voor Hallostroom, het bedrijf wat energiesystemen verhuurt aan particulieren, verzorgde Easylink de software koppelingen tussen Exact Online en Zoho CRM
Navawa Zoho CRM Snelstart koppeling

Zoho CRM - Snelstart

Navawa exploiteert begraafplaatsen op bijzonder mooie plekken in de natuur. Easylink heeft inmiddels voor 7 verschillende entiteiten de koppelingen gelegd tussen Zoho CRM en Snelstart.
Dommelin Exact Online vPlan koppeling

Exact Online - vPlan

Voor Dommelin heeft Easylink de koppeling gelegd tussen Exact Online en vPlan, zodat belangrijke gegevens direct vanuit de orderadministratie in het planbord worden overgezet
CP Phenolics Exact Online vPlan koppeling

Exact Online - vPlan

Voor CP Phenolics, marktleider in de toepassing van phenol inbrandcoatings, verzorgde Easylink de koppeling tussen Exact Online en vPlan, waarmee aanvullende orderinformatie uit Exact Online getoond wordt in vPlan planningssoftware.
Exact Online/Adforms - Siderian Cloud koppeling

Exact-Online / Adform - Siderian Cloud

Voor DM3 Concepts, gebruiker van Siderian Cloud verzorgde Easylink de koppelingen tussen Easylink / Adforms en Siderian Cloud om dagelijks Power Bi dashboards te voorzien van de juiste data.
boscleaning-exact-online-vplan-koppeling

Exact Online - vPlan

Voor Bos Cleaning Products & Finishing, internationaal leverancier van reinigings- en afwerkingsproducten verzorgde easylink de koppeling tussen Exact Online en hun planningssoftware vPlan
Vitamunda Woocommerce Zoho Exact Online

Woocommerce-Zoho CRM-Exact Online

Easylink verzorgde voor Vitamunda, het internationale opererende bedrijf voor voedingssupplementen, de software koppelingen tussen Woocommerce, Zoho CRM en Exact Online.