Storm Visual Solutions   0E1A2779 Gecomprimeerd b-1

WAAROM PARTNER WORDEN VAN EASYLINK

 • focus
  Focus
 • icon-easy
  Zorgeloos
 • icon-reliable
  Betaalbaar

De ideale partner voor het koppelen van software

Easylink werkt samen met diverse partners zoals softwareleveranciers, marketingbureaus en andere partijen die voor hun klanten softwarepakketten willen koppelen.

Software leveranciers, website ontwikkelaars en adviseurs komen steeds vaker in aanraking met klanten die behoefte hebben aan het koppelen van hun software, maar hebben niet de capaciteit of technische kennis en ervaring in huis om dat zelf te doen. Easylink gaat graag het partnership aan om dit uit handen nemen.

Welke koppeling zoek jij

Onze werkwijze

Easylink maakt de koppeling tussen de meest gebruikte softwarepakketten makkelijk, snel en betaalbaar. Met ons unieke Easylink-integratieplatform kunnen we in enkele dagen de koppeling tussen softwarepakketten van jouw klant tot stand brengen. Dat geldt zowel voor de basis-integratie als voor een maatwerk koppeling die uit te breiden is met klant-specifieke functionaliteiten.

3-1

Het easylink platform

Het Easylink-platform is in 2018 ontwikkeld als oplossing voor koppelingen tussen cloud softwarepakketten. Dankzij onze modulaire aanpak zijn wij in staat om meer dan 1.000 verschillende softwarekoppeling tot stand te brengen.

easylink dashboard

Wij werken graag samen

Easylink werkt graag samen met partners voor het leveren van stabiele softwarekoppelingen zonder kopzorgen. 

Ook partner worden?

Wij werken graag samen met softwareleverancier, marketing- en organisatieadviesbureau. 

Met het easylink platform configureren en ontwikkelen kunnen we ook jouw klanten helpen met het koppelen van software, zodat ze makkelijker en sneller kunnen werken.

Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 2 dagen contact met je op.

Laat je gegevens achter