Home-slider-image

1. Inventarisatie

Samen met jou inventariseren wij jou eisen en wensen. Wat wil je precies bereiken met de koppeling? Geen dubbele invoer van gegevens meer in twee verschillende software. Het optimaliseren van jouw bedrijfsproces. Meer inzicht in jouw bedrijfsgegevens.

Inventarisatie easylink

2. Analyse en ontwerp

Voor jou koppeling maken wij een ontwerp, we controleren wat er wel en niet mogelijk is op basis van de API documentatie van de te koppelen software. Je ontvangt van ons vooraf een duidelijke offerte en een kostenraming voor het configureren en ontwikkelen van de koppeling.

Analyse en ontwerp easylink

3. Inrichting

Na getekende opdracht gaan we voor jou aan de slag en richten we jou koppeling in een voor jouw ingerichte online cloud omgeving. Tevens richten we voor jou een online monitoringsdashboard in, waarin je de prestaties van de koppeling kunt monitoren .

Inrichting Easylink

4. Test en oplevering

Na de inrichting leveren wij de koppeling voor een testperiode van 2 weken op. Je kan dan de koppeling zelf testen en ons aangeven waar de koppeling eventueel nog bijgesteld moet worden. Hierna leveren wij de koppeling definitief op en kan je genieten van het gemak en de voordelen die de koppeling biedt.

Test en oplevering Easylink

Wat kost een software koppeling?

Bij Easylink betaal je een eenmalige investering voor het inrichten van de koppeling. Deze is onder meer afhankelijk van de gewenste integratie, het aantal te synchroniseren velden en andere functionaliteiten. Voor het gebruik, het monitoren en updaten van de koppeling wordt een Easylink-abonnement afgesloten.

Monitor zelf jouw koppeling

Jouw Easylink-koppeling draait in een speciaal voor jou ingericht domein op ons cloud software integratie platform. Via jouw online dashboard kan je zelf monitoren hoe jouw koppeling functioneert. Bij eventuele fouten kan je gebruik maken van onze support, wat onderdeel is van het hosting en onderhoudsabonnement op de koppeling.

Monitoring dashboard Easylink