vPlan koos voor het snelle schakelen van Easylink

Overal waar werk gepland en uitgevoerd moet worden kun je dat met de planningssoftware van vPlan slimmer doen. Bedrijven in allerlei sectoren; van productie tot bouw, van handelsbedrijven tot aan creatieve bureaus gebruiken vPlan om grip te krijgen op hun planning en daarmee op hun doorlooptijden en onderhanden werk. Zodat ze efficiënter kunnen plannen en efficiënter kunnen werken.

Michel Kerkdijk – Mede-eigenaar vPlan

“Samenwerken met Easylink biedt ons flexibiliteit en past perfect in onze Best Of Breed-visie. Best Of Breed houdt in dat je voor je bedrijf niet kiest voor een alles-in-een-softwarepakket, maar gaat voor de beste software in zijn soort. Dus het beste CRM-pakket, de beste planningstool, het beste administratiepakket etc. Want zo`n alles-in-een-pakket is het meestal net niet. Door in alle categorieën de beste oplossing voor jouw bedrijf te kiezen kom je volgens ons altijd beter uit. Want het belangrijkste argument om voor een alles-in-een-oplossing te kiezen; éénmalig inloggen en dan alle informatie in één systeem, is achterhaald.

Bedrijven kiezen steeds meer voor de Best of Breed

Tegenwoordig kun je namelijk alle moderne softwarepakketten digitaal aan elkaar verbinden waardoor data tussen de softwarepakketten automatisch uitgewisseld wordt. Ook overal in één keer inloggen is met single login-tools makkelijk te creëren. vPlan is voor veel bedrijven de Best Of Breed in planningssoftware en onze klanten vragen ons dus ook regelmatig om vPlan aan andere software te koppelen. Easylink is daarvoor onze preferred supplier.

Easylink onderscheid zich in duidelijke communicatie

Het prettige aan de medewerkers van Easylink is dat ze snel schakelen. Als we een vraagstuk bij hen neerleggen wordt dat gelijk opgepakt. De communicatie is erg duidelijk, zowel naar ons, als ook naar onze klanten. In de startfase zitten we vaak samen met de klant en brengen we in kaart welke data precies gesynchroniseerd moet worden. De klant krijgt zo direct expertise van beide kanten, waardoor we heel snel naar een goede oplossing kunnen. Onze klanten zijn bij Easylink in goede handen. Net zoals vPlan staat easylink voor klantgedrevenheid; we gaan allebei voor wat voor hen de beste oplossing is.”

vPlan