1 maart

Een nieuwe fase voor easylink

Per 1 januari 2020 is Kees van Iwaarden ( 56 ) door de aandeelhouders aangesteld als algemeen directeur van Easylink. Hiermee wordt voor het software integratie bedrijf uit Nunspeet een nieuwe fase ingezet.

Easylink heeft in de afgelopen 3 jaar een uniek software integratie platform ontwikkeld, waarmee allerlei verschillende software pakketten die zijn voorzien van zogenaamde API's makkelijk, snel en tegen betaalbare prijzen gekoppeld kunnen worden. 

Van Iwaarden : "Toen ik vorig jaar in contact kwam met de aandeelhouders van Easylink was ik direct enthousiast over de mogelijkheden. Met het easylink platform kunnen we elke software die voorzien is van een zogenaamde REST-API koppelen aan een andere software.

Tot op heden was het koppelen van software relatief duur en kostte het veel tijd. Met Easylink gaan we daar verandering in brengen. Vanwege de modulaire opzet van het platform realiseren we in 50% van de tijd een koppeling tussen twee verschillende software pakketten. Dit betekent voor onze klanten: snellere levertijden en lagere prijzen.

De vraag naar het koppelen van software groeit. Grote en kleine bedrijven zien de mogelijkheden van het koppelen om hun bedrijfsprocessen efficiënter te organiseren en meer inzicht te krijgen in essentiële informatie voor hun bedrijfsvoering.

Aan mij de taak om Easylink te laten doorgroeien en het software integratie platform door te ontwikkelen. Er liggen voldoen de kansen voor groei en een van de belangrijkste speerpunten voor de komende jaren is het opzetten van samenwerkingen met softwareleveranciers, marketing- en organisatieadviesbureaus.