4 september

Koppel jouw externe databronnen via easylink aan Moreapp

Moreapp is een digitale formulieren app waarmee je alle papieren formulieren die je nu gebruikt binnen jouw organisatie heel gemakkelijk digitaliseert. Een van de slimme innovaties van Moreapp is dat je databronnen kan koppelen, waardoor je gegevens makkelijk kan zoeken en selecteren in jouw formulier. Denk hierbij aan bijvoorbeeld producten die je wilt kiezen in een orderformulier. 

Er zijn 3 standaard manieren om data te importeren in een datasource van Moreapp en te gebruiken in je digitale formulier:

  1. Google Sheets
  2. Excel
  3. URL

Data importeren via een URL biedt de mogelijkheid om gegevens rechtstreeks uit jouw ERP software te importeren in je digitale formulier.

Om gegevens te kunnen importeren naar jouw werkbon heb je een JSON-bestand in het juiste formaat nodig. Je kunt dit type bestand exporteren vanuit een ander systeem, handmatig aanmaken of gebruik maken van het easylink platform.

Hoe werkt het?

We bespreken welke gegevens je uit je ERP software beschikbaar wil maken in jouw digitale formulier.

  1. We maken een koppeling met jouw ERP software* en halen de gegevens op en we zorgen dat deze gegevens worden omgezet naar het juiste JSON formaat en dat de gegevens zijn voorzien van een Id, zoals Morapp dit vereist.
  2. We stellen een URL ter beschikking die kan worden ingevoerd bij het instellen van de datasource in Moreapp. 
  3. Tevens kan je dan in de instellingen van de datasource instellen met welke interval de gegevens moeten worden bijgewerkt.
    * Jouw ERP software dient beschikking te hebben over een toegankelijke API waarmee we een koppeling kunnen maken.

    Moreapp koppelen via URL Easylink

* Jouw ERP software dient beschikking te hebben over een toegankelijke API waarmee we een koppeling kunnen maken.

Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden, neem dan contact met ons op. We adviseren je graag over wat er mogelijk is en wat de kosten zijn. 

Ik wil meer informatie