28 juni

Hoe converteer je online bezoekers naar kopende klanten?

Met de slimme PIM software van Skwirrel beheer je alle informatie over jouw producten op één centrale plek. Hiermee bespaar je heel veel tijd en helemaal als producten via verschillende kanalen online verkoopt. Complete productinformatie is belangrijk als je de omzet van jouw online kanalen wil verhogen.

Wat is belangrijk om de conversie van jouw webwinkel te verhogen?

In een online webshop zijn er veel aspecten belangrijk die bepalen of de bezoeker van jouw online webshop ook daadwerkelijk gaat kopen. De product-pagina’s zijn in veel gevallen de plek waar een bezoeker daadwerkelijk beslist om een product te kopen of niet. De productinformatie op deze pagina’s hebben dan ook direct invloed op het aantal kopende klanten en dus ook direct op de online omzet.

Vind je het beheren van productinformatie ook zo lastig?

Het goed en gestructureerd beheren van productinformatie voor jouw online webwinkel kost heel veel tijd als je dat echt goed wil doen. Toch is dat zeker de moeite waard. Het levert je direct meer omzet op. 

Skwirrel speelt daar slim op in met haar online Product Information Management ( PIM) software. Met deze online software kan je alle informatie over jouw producten gestructureerd beheren. Hierbij kan je denken aan het beheren van categorieën, teksten, afbeeldingen prijzen, maar ook downloads zoals datasheets, handleidingen, certificaten en nog veel meer.

Hoe krijg je deze productinformatie makkelijk in jouw webshop?

Skwirrel heeft de beschikking over een zogenaamde API waarmee je jouw webshop software kan koppelen. Met de juiste software koppeling zorg je er voor dat de complete productinformatie elke dag wordt bijgewerkt. De bezoeker heeft hierdoor altijd beschikking over de volledige informatie en zal sneller overgaan tot het kopen van jouw producten. 

Nieuwe software koppeling : Skwirrel - Lightspeed

Easylink is de software partner die software koppelingen voor Skwirrel ontwikkeld. Speciaal voor de introductie op de Webwinkel Vakdagen hebben we een nieuwe software koppelingen ontwikkeld tussen Skwirrel en Lightspeed.

Meer over Skwirrel - LightspeedVraag naar andere opties